Reklam

Çan Sanayi Esnafı ´´Birlik, Beraberlik ve Dayanışma´´ Kahvaltısında Buluştu

Çan Sanayi Esnafı ´´Birlik, Beraberlik ve Dayanışma´´ Kahvaltısında Buluştu
13 Mart 2017 - 16:54

Çan Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren sanayici esnafı birlik ve beraberliği kuvvetlendirmek amacıyla “Birlik Beraberlik Kahvaltısı”nda buluştu.

Yoğun iş temposu arasında kahvaltıda bir araya gelen sanayi esnafı hoş bir gün geçirdi.

Geçtiğimiz Pazar günü Termal Cafe Park´ta Çan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetimi tarafından düzenlenen “Birlik Beraberlik Kahvaltısı”na Belediye Başkanı Dr.Abdurrahman Kuzu, Oda Başkanları ve sanayi esnafı çalışanları aileleriyle beraber katıldı.

Belediye Başkanı Kuzu, birlik ve beraberlik kahvaltısında yaptığı konuşmada esnaflar arasında birlik ve beraberliği sağlayan Kooperatif yönetimine teşekkür ederek Çan Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi´nin her türlü faaliyetlerinde her zaman yanlarında olduklarını belirterek kooperatifin bundan sonra yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.

Çan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Emin Görgün´de yaptığı konuşmada, “Bugün buradaki kalabalık bizleri gururlandırmış ve onurlandırmıştır. Buda sizlerin kooperatifimize ne kadar çok sahip çıktığınızı göstermektedir. İstedik ki yoğun iş temposu arasında kendimize zaman ayıralım ve kenetlenelim. Birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam edelim. Her bir meslektaşım bizim için altından değerlidir. Bu değerleri birleştirerek, sorunlarımızın çözümü için daha çok kenetleneceğiz. Ben bu vesile ile düzenlediğimiz kaynaşma ve dayanışma kahvaltımıza katıldığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum