Reklam

Çanakkale´de Çiftçi Aileler Bilgilerini Yarıştırdı

Çanakkale´de Çiftçi Aileler Bilgilerini Yarıştırdı
02 Şubat 2018 - 13:04

Çanakkale Ziraat Odamız ve İl, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce dün akşam Merkeze bağlı Tevfikiye Köyünde düzenlenen Eğitim ve Çiftçi Aileler Yarışıyor Programına katılım sağlandı. Verilen eğitim sonrasında isteyen üreticilerimiz yarışmaya katıldı. Yapılan yarışma sonrasında üreticilerimize ödülleri verildi.

Toplantıya Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem KARADAĞ, İl Müdür Yardımcısı Hakan BATIBEKİ, Şube Müdürleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Çiçek ve Ufuk Ünver, Köy Muhtarı ve çok sayıda üretici katıldı.

Toplantı da konuşma yapan Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail KAYA konuşmasında "Çiftçi Aileleri Tarımsal Eğitimi ve Bilgi Yarışması" projesini elimizden geldiği kadar, ulaşabildiğimiz kadar, altyapısı olan köylerimizde bu eğitimi verip yarışmalarımızı yapacağız. Buradaki asıl amacımız, üreticilerimize, yeni bilgileri, yeni teknolojileri aktarmak. Ayrıca kuzu, oğlak ve buzağı ölümlerinin önlenmesi, Tarım Sigortaları, bitki hastalıklarınla mücadele noktasında birlikte hareket etmenin son derece önemli olduğunu vurguladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum