Reklam

ÇANAKKALE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ FERHAT YILMAZ GÖREVİNDEN AYRILDI

Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, 11 Aralık 2018 tarihinde başladığı görevinden bugün itibarıyla ayrıldığını duyurdu.

ÇANAKKALE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ FERHAT YILMAZ GÖREVİNDEN AYRILDI
07 Ağustos 2024 - 14:58
Yılmaz, yayınladığı veda mesajında Çanakkale’ye ve kendisine destek olanlara teşekkür etti.
VEDA MESAJI
Ferhat Yılmaz, mesajında “Şehitler diyarı Çanakkale’de 2014 yılında Gökçeada İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü ve Lapseki İlçe Millî Eğitim Müdürü olarak başladığım eğitim yolculuğuma, 11 Aralık 2018 tarihinde başladığım Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevimle devam ettim. Bugün itibarıyla bu onurlu görevimden ayrılıyorum” ifadelerini kullandı.
TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ
Görev süresi boyunca kendisine destek olanlara teşekkür eden Yılmaz, “Yüce milletimize hizmet edebilmek adına şahsıma layık görülen bu onurlu görevde güvenini ve desteğini her daim hissettiğim başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Millî Eğitim Bakanlarımıza, Valilerimize ve Milletvekillerimize şükranlarımı sunarım. Ayrıca, birlikte çalışmaktan onur duyduğum kurum amirlerimize, ilimizin değerli iş insanlarına ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür ederim” dedi.
MESAİ ARKADAŞLARI VE VELİLERE VEDA
Mesai arkadaşlarına, öğrencilere ve velilere de teşekkür eden Yılmaz, “Bu süre zarfında birlikte çalışmaktan büyük bir mutluluk duyduğum tüm mesai arkadaşlarıma, geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize ve her daim desteklerini hissettiğim değerli velilerimize yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
YENİ MÜDÜRE BAŞARILAR DİLEDİ
Çanakkale’de göreve başlayacak olan yeni İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta’ya başarılar dileyen Yılmaz, “Güzide şehrimizde göreve başlayacak olan değerli meslektaşımın büyük bir özveriyle çalışarak eğitim camiamızı daha ileriye taşıyacağına yürekten inanıyorum. Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Mine Hayta’ya yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
YENİ GÖREV YERİ: EDİRNE
Ferhat Yılmaz, bundan sonra Edirne İl Millî Eğitim Müdürü olarak görev yapacak. Yılmaz, Çanakkale’deki görev süresi boyunca yaptığı çalışmalardan dolayı takdir toplarken, yeni görev yerinde de başarılı olacağına inanılıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum