Reklam

Çanakkale´ye Sevdalıyız

Çanakkale´ye Sevdalıyız
01 Nisan 2017 - 17:52

Referandum Çalışmalarına Devam

Referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan Karabiga ve Gümüşçay´da ziyaretlerde bulundu. Seçim Koordinasyon Merkezi açılışlarını gerçekleştiren Turan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında da bilgi verdi.

Çanakkale´ye Sevdalıyız

Çanakkale´ye sevdalıyız diyen Turan, “Bizlerin bu topraklara borcu var. Çanakkale´ye sevdalıyız biz. Ülkemiz için Çanakkalemiz için yaptığımız yapacağımız çok işimiz var” dedi.

Biga-Karabiga arası yol yapım ve onarım ihalesi yapıldı. Söz verdiği herşeyi yapmaya gayret gösterdiğini belirten Turan, “Daha önce sizlerle buluşmalarımızda Biga-Karabiga arası yolun yapılmasını talep etmiştiniz. Bizler konunun takipçisi olacağız dedik ve sözümüzü yerine getirdik. Dün itibariyle Biga-Karabiga arası yol çalışması ihalesi yapıldı. En kısa zamanda da çalışmalarına başlanacak. Bigamıza, Karabigamıza hayırlı olsun” dedi.

Gümüşçay Doğalgaz Sözünü Aldı

Konuşması sırasında doğalgaz taleplerini geri çevirmeyen Turan, “Çanakkalemiz için her zaman en iyisini isteriz. Tüm ilçelerimizin, beldelerimizin, köylerimizin her zaman kaliteli yaşam standartlarında olmasını için gayret gösteriyoruz. Burası bizim için kıymetli. O yüzden burada doğalgaz çalışmalarının başlaması için çaba sarfedeceğim” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum