Reklam

Çanakkaleli Kadın Girişimciler Çtso Çatısı Altında Bir Araya Geldi

Çanakkaleli Kadın Girişimciler Çtso Çatısı Altında Bir Araya Geldi
20 Nisan 2017 - 15:21

Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu, Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu işbirliğinde “Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı” semineri 19 Nisan 2017 Çarşamba ÇTSO Kongre Fuar Merkezi İÇDAŞ Salonunda kadın girişimcilerin katılımları ile gerçekleşti.

 TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Bahar Yurt açılış konuşmasını yaptığı seminerde, kadın girişimci ve yöneticilere,  “Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı” anlatıldı. Frankfurt School Kıdemli Pazarlama ve İletişim Uzmanı Didem İzgi, işletmelerini analiz ederek farklı bir bakış açısıyla gözlemleyebilecekleri, programa özel olarak geliştirilen ‘İşletme Merceği´ hakkında da detaylı bilgi verdi.

 Seminerin ikinci bölümünde; Çanakkale´nin değerli kadın girişimcilerinden Bahar Yurt lider kadınlara örnek olacak kendi başarı hikayesini anlattı. “İşletmenizi büyütmenin anahtarı: “Bilgi Teknolojileri´´ başlıklı eğitim bölümünde ise;  Frankfurt School Bilgi Teknolojileri Proje Müdürü İlker Tokgöz, işletmelerde verimlilik artışı sağlama yöntemleri, firmaların kendi web siteleri ile geniş pazarlara ulaşma yolları, internet ve sosyal medyanın önemi, rekabette öne geçmenin farklı metodları ve teknolojik altyapı maliyetlerinin nasıl azaltılabileceğine ilişkin ipuçları verdi.

 Katılımcılar, EBRD´nin küçük işletme destek hizmetlerine, katılımcı bankaların sunduğu finansal ürün ve hizmetlere de erişim fırsatı yakalayarak, katılımcı banka yetkilileri ile birebir görüşme imkânı buldular.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum