Reklam

CHP Çan İlçe Teşkilatı Geleneksel Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

CHP Çan İlçe Teşkilatı Geleneksel Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi
05 Ekim 2014 - 16:27

Geleneksel olarak gerçekleştirilen CHP Çan İlçe Teşkilatı Kurban Bayramı bayramlaşma programı İlçe Binası'nda gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen bayramlaşma programına
Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili M. Serdar Soydan, Cumhuriyet Halk Partisi Çan İlçe Başkanı İmalettin Meriç, 23.Dönem Milletvekili Ahmet Küçük, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hamza Karagöz, Millet Vekili Aday Adayları  Muarrem Erkek, Tuygan Çalıkoğlu, ADD Çan İlçe Başkanı Gökay Bulut'un  yanı sıra CHP Çan İlçe örgütü ve partililer katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Çan İlçe Merkez Binası'nda gerçekleştirilen bayramlaşma programında konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili M. Serdar Soydan:” İnşallah AK Parti hükümeti ile son bayramlaşmamız olur. Bundan sonraki bayramlaşmaları AK Parti hükümetinin olmadığı daha özgür, bağımsız, demokrasinin yeşerdiği bir ülkede kutlamak dileği ile hepinizin bayramını kutluyorum.”dedi.
Soydan'ın konuşmasının ardından kısa bir konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Millet Vekili Ali Sarıbaş;” Doğduğum yerde, CHP Teşkilatı ile bir bayram geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum, Cumhuriyet Halk Partisindeki bütün hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyor ve AK Parti iktidarından kurtulmanın, barışın ve bağımsız bir Türkiye olmasını diliyorum.”dedi.
Yapılan konuşmaların ardından CHP Çan İlçe Binası'nda toplu fotoğraf çekilmesi ile bayramlaşma programı sona erdi

 










 

 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum