Reklam

Cinnet Geçiren Esnaf, Dükkânı Havaya Uçurmaya Kalktı!

Cinnet Geçiren Esnaf, Dükkânı Havaya Uçurmaya Kalktı!
08 Temmuz 2017 - 15:14

Çanakkale il merkezinde Namık Kemal Mahallesi Setboyu Caddesi üzerinde fast food salonu işleten esnaf cinnet geçirdi. İşletmesine ait dükkân içerisindeki masa ve sandalyeler ile dükkanın cam ve kapılarını kapatan esnaf, daha sonra dükkanda bulunan dört mutfak tüpünü de açtı. Daha sonra cinnet geçiren esnaf dükkânının camını kırarak dışarıya eşya fırlatmaya başladı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ile İtfaiye ve acil servis ekipleri sevk edildi. Bir süre polis ekiplerini dükkanına yaklaştırmayan esnafı ikna etmek için vatandaşlarda yoğun çaba harcadı. Zaman zaman tüpleri açan esnafın kendini patlatmasından korkan polis ekipleri, caddeyi trafiğe kapatarak güvenlik şeridi oluşturdu.

Polis ekiplerine yaklaşık 1 saat süreyle direnen esnaf daha sonra teslim oldu. Öte yandan cinnet geçiren esnafın yanında çalışan işçisinin de olduğu öğrenildi. Polis ekipleri cinnet geçiren esnafı başka bir çıkıştan İl Emniyet Müdürlüğüne götürürken, çalışanı ise tıbbi müdahale yapılmak üzere Çanakkale Devlet hastanesine kaldırıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum