Reklam

Çtso Emıtt Fuarını Ziyaret Etti

Çtso Emıtt Fuarını Ziyaret Etti
31 Ocak 2017 - 10:54

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Turizm sektöründe faaliyet gösteren üyeleri ve sektör temsilcileri ile beraber 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Fuar Merkezi´nde düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat TRAVEL TURKEY Fuarı´na 28 Ocak Cumartesi günübirlik ziyaret gerçekleştirdi.

EMITT, Türkiye turizminin gelişimine paralel olarak büyümesini sürdüren, yerli ve yabancı turizm firmalarının yüksek katılımları ve elde ettiği önemli başarıları ile dünyanın en büyük turizm fuarları arasında ilk beşte yerini koruyan fuar olarak bölgemizin tanıtımı açısından da büyük önem arz etmektedir.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen EMITT fuar ziyaretine katılan 40 sektör temsilcimiz; 12 ayrı salonda ve 70.000 m2´lik net kapalı sergi alanında, 80 farklı ülkeden katılımcının yer aldığı Türkiye ve Doğu Akdeniz bölgesinin en büyük turizm fuarında sektörle ilgili temsilcilerle bir araya gelme şansına sahip oldu.

Katılım sağlayan üyeler ve sektör temsilcileri organizasyonu sağlayan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası´na bölge turizmine sağladığı destek ve katkılardan dolayı teşekkür ederek bu tip çalışmaların sektörde faaliyet gösteren kişilere yol göstermesi ve yeni işbirlikleri sağlanması anlamında büyük önem taşıdığını ifade ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum