Reklam

DAVUT DOĞAN'A FAHRİ DOKTORA UNVANI

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi tarafından iş adamı Davut Doğan'a 'Fahri Doktora' beratı ve unvanı verildi.

09 Ekim 2024 - 16:49
Doğanlar Holding yönetim kurulu üyesi iş insanı Davut Doğan, 18 Mart Üniversitesi Akademik Yıl açılışında, Çanakkale 18 Mart üniversitesi Senatosu kararı ile Fahri Doktora Unvanı ile onurlandırıldı. ÇOMÜ İçdaş Kongre merkezinde düzenlenen akademik yıl açılış törenine Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, AFAD Genel Başkanı Oktay Memiş, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Davut Doğan, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan, Doğan Ailesi, Akademisyenler, Siyasi Parti temsilcileri, Basın Mensupları ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Çanakkale Onsekiz Mart üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu akademik yıl açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Müzik dinletisinin ardından, Çanakkale Onsekiz Üniversitesi Senato Kararı okunarak Davut Doğan'a Fahri Doktora tebliği yapıldı. Davut Doğan'a Fahri Doktora cübbesi ve Doktora beratı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu tarafından verildi.
'BİR HAYALİN PEŞİNDEN KOŞUN'
Fahri Doktora Unvanı alan Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Davut Doğan yaptığı konuşmada; "Kahveci bir babanın altı erkek çocuğunun en büyüğüyüm. Biz altı kardeş hiç bir zaman küsmedik ve dargınlık yaşamadık. Ben devlet memurluğundan buraya geldim. Küçücük bir dükkanla başlayan hikayemizde şu an buraya kadar yükseldik. Ben hayal ettiğim her şeyi yaptım. Buradan tüm gençlere sesleniyorum. Bir hayaliniz olsun ve o hayalin peşinden koşun. İki üniversite bitirdim, akademik ders verdim ama bu gün aldığım bu unvanın ağırlığı her şeyden çok daha büyük. Bakın üç kitap yazdım ve dördüncü kitabım haftaya yayınlanacak. Bir gün berberde tıraş olurken berber siz altın bulmuşsunuz dedi. bende evet bulduk, şimdide diğer kardeşlerim altın çıkarmaya devam ediyorlar dedim. Aslında o altın her birimizin gece gündüz çalışmasıydı. Köy Köy akşamları kanepe satmaya çıkardık. Durmazdık. İşte o altın dediklerim ön sırada oturuyorlar ve dördüncü kitabımın adı da 'Altın Bulmadan Zengin olunmaz'. Bana bu unvanı veren başta Onsekiz Mart üniversitesi rektörümüze ve Senatosun çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Unvan tebliği töreninin ardından AFAD Genel Başkanı Oktay Memiş açılış dersini verdi. Dersin ardından toplu fotoğraf çekimi ile program son buldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum