Reklam

DEPREME YÖNELİK BİLGİLENDİRME VE BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Çanakkale Belediyesinin de destek verdiği, GEA Arama Kurtarma Derneği, AktifFelsefe Kültür Derneği ve ÇOMÜ ortaklığında 17 Ağustos depremi anısına düzenlenen “Depremle Birlikte Yaşam” Semineri, Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti.

DEPREME YÖNELİK BİLGİLENDİRME VE BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
17 Ağustos 2024 - 13:07
15 Ağustos 2024 Perşembe günü gerçekleşen etkinliğe Belediye Meclis Üyesi Öznur Benderlioğlu Doğangün ve Çanakkale Belediyesi Afet İşleri Müdürü K. Faik Tetik de katılım gösterdi. Seminerde, afet öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili temel bilgiler, GEA Arama Kurtarma Çanakkale ekibi takım lideri Ali Onur Günçel ve ÇOMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Öğretim Üyesi Dr. Feyza Nur Bekler tarafından katılımcılarca paylaşıldı.

Öte yandan, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü personeli Yüksek Mimar Merve Erdik ve Afet İşleri Müdürlüğü personeli Yüksek İnşaat Mühendisi Erdem Tekin de TMMOB Mimarlar Odası tarafından İstanbul'da düzenlenen "Türkiye'nin Deprem Gerçeği: 17 Ağustos Depreminin 25. yılında Marmara Bölgesinde Mimarlık, Planlama ve Afet Yönetimi Sempozyumu" programına katılarak konuya ilişkin güncel bilgiler edinme fırsatı buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum