Reklam

DİNLEYENLER ADETA BÜYÜLENDİ

Dün akşam, Kepez Belediyesi işbirliği ve ev sahipliğinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 2024-2025 Bilimsel ve Sanatsal Etkinlikleri kapsamında gerçekleşen sezon açılış konserinde keman virtüözü Cihat Aşkın ve İtalyan piyanist Roberto Issoglio dinleyenleri büyüledi.

DİNLEYENLER ADETA BÜYÜLENDİ
03 Eylül 2024 - 12:12
Sanatseverlerin yoğun ilgi ile rağbet ettiği akşamda, Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman katılımıyla onurlandırdı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu ve eşi, ÇOMÜ Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Uğur Türkmen ve eşi, Çanakkale Belediyesi Başkan Vekili Nurcan Bingöl ve eşi, Gelibolu Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan ve eşi, Kepez Belediye Meclis Üyeleri, CHP Çanakkale İl, Merkez İlçe ve Kepez Belde Yönetimleri, Kepez Kent Konseyi Başkanı ve yönetimi de konsere katıldı. Merhum Turhan Mildon'un saygıdeğer eşi Dilek Mildon ve ailesi de konukların arasında yerini aldı.
“Çanakkale'de olduğu için çok mutlu olduğunu ve kendisinin de bir Çanakkaleli olduğunu” belirten Aşkın, salonun atmosferi ve akustiğini de beğendiğini vurguladı. İzleyicilerin memnuniyetlerini ilettiği konser sonunda Rektör Erenoğlu da, Çanakkale Belediyesi Başkan Vekili Nurcan Bingöl ve Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan ile birlikte sanatçılara teşekkür ederek çiçek sundu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 2024-2025 Bilimsel ve Sanatsal Etkinlikleri kapsamında Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi'nde yıl boyu konserlerin gerçekleşeceği müjdesini verdi.
Konser sonrası sanatseverler Aşkın ve Issoglio’yu kutlama sırası oluşturdu.

Kaynak: Kepez Belediyesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum