Reklam

"EMEK EN YÜCE DEĞERDİR"

Memleket Partisi ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler’ gününü kutladı.

"EMEK EN YÜCE DEĞERDİR"
10 Ocak 2022 - 16:29
’10 Ocak Çalışan Gazeteciler’ günü münasebetiyle Memleket Partisi’nin Çanakkale İl Başkanlığı’nda kutlama töreni düzenlendi. Törene Memleket Partisi Çanakkale İl Başkanı Hülya Dağhan, Merkez İlçe Başkanı Bahar Atan, partililer ve basın mensupları katıldı.  Memleket Partisi Çanakkale İl Başkanı Hülya Doğan yaptığı konuşmada  “Emek en yüce değerdir. Basında sizlerin çalışan emekçi arkadaşlarımızın özellikle de son yıllarda basında sansür ve yasaklı olan yandaş medyalardan; yandaş değil de candaş medya olarak biz değerlendiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin zor bir göreve sahip olduğunu belirten Dağhan, siyasette basının çok önemli rolü olduğunu vurgulayarak tarafsızlığın önemine değindi.  Dağhan “Sizlerin ilkeli, iradeli kamuyu aydınlatmak için tarafsız kaleminizle yazmanız bizleri ve vatandaşları aydınlatmanız mesleğiniz açısından çok önemli” dedi. 

Gazetecilerin özgürce kalemlerini kullanamadığını söyleyen Dağhan konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Emekçi arkadaşlarımız zor şartlarda mücadele veriyorsunuz. Artık eskisi gibi medyada gazetecilerin özgürce rahat bir şekilde kalemlerini yazamadığını da görüyoruz.” Daha sonrasında pasta kesilerek hediye dağıtımı gerçekleştirildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum