Reklam

ETİLİSPOR SEZONU AÇTI

ETİLİSPOR SEZONU AÇTI
17 Aralık 2016 - 22:16

Çan´ın ikinci amatör lig temsilcisi Etilispor, 17 Aralık Cumartesi akşamı saat 19.00´da Etili´de gerçekleştirilen sezona merhaba yemeğinde buluştu.
Etili´de gerçekleştirilen sezona merhaba yemeğine Etilispor Başkanı Mehmet Naci Tülek, Etilispor yönetiminden Gürhan Ersoy, Hayri Başaran, Serdar Yavaş, Etilispor Anteranörleri Nazım Savaş,  Kürşat Cesur, Etili Muhtarı Ersin Güven, Etilispor eski oyuncusu Mustafa Güven ve Etilispor oyuncuları katıldı.
Açılış Konuşmasını gerçekleştiren Mehmet Naci Tülek “ öncelikle geçen sene Etilispor´da bulunan tüm arkadaşlarımıza gerçekleştirdikleri özveri için teşekkür etmek istiyorum. Geçen sene Şampiyonluğu talihsiz bir şekilde son maçta kaçırdık. Bu sene ikinci amatör ligi çalışmalarının başlangıcını erken yaptık. Aramıza katılan yeni arkadaşlara hoş geldin diyorum. Bu sene yönetim olarak futbolcularımızın ve teknik heyetimizin gerek maddi gerekse manevi olarak tüm gücümüzle arkalarında duracağımızı, bu seneki hedefimizin mutlak şampiyonluk olduğunu belirtmek isterim. Biz bireysel olarak hepimiz elimizden gelenin en iyisini özverili bir şekilde yapalım, şampiyon olmasak da olur. Bizim bu seneki hedefimiz Çan´ımızın pırıl pırıl delikanlılarıyla birlikte nasıl bir takım olunur, Çan´ın çocukları fırsat verildiğinde neleri başarabilir bunu görebilmektir. Hepiniz sezonun açılış yemeğine tekrar hoşgeldiniz” dedi.
Başkanın akabinde konuşma yapan Etilispor antrenörü Nazım Savaş;
“Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz. Ben de bu akşam bizlerle olduğunuz için başkanımız Mehmet Naci Tülek abim gibi hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabi ki her takım sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla çıkar ama bizim parolamız önce iyi bir takım olabilmektir. Etilispor kulübü olarak bu senin startını erken verdik. Bunun meyvelerini inşallah lig başladığında hep birlikte toplayacağız. Ben aramızda bulunan bulunmayan herkese tekrardan Büyük Etilispor ailesine hoşgeldiniz diyorum.” dedi.

Gerçekleştirilen yemeğin ardından Etilispor ailesi 2017 2. Amatör Ligi açılış yemeği için hatıra fotoğrafı çektirdiler.





YORUMLAR

  • 0 Yorum