Reklam

GAZETECİ ŞABAN KARAKAYA HAYATINI KAYBETTİ

GAZETECİ ŞABAN KARAKAYA HAYATINI KAYBETTİ
28 Nisan 2016 - 23:15

Çanakkale´nin Çan ilçesinde 2004 yılından bu yana Anadolu Ajansı (AA) ile Doğan Haber Ajansı´nın (DHA) İlçe Muhabirliğini görevi yürüten işçi emeklisi Şaban Karakaya (74), hayatını kaybetti.
1989-2003 yılları arasında kendisi gibi AA ve DHA Çan İlçe Muhabiri olarak görev yapan Sürekli Basın Kartı Sahibi Gazeteci Sabri Karakaya´nın babası olan Şaban Karakaya, uzun süredir karaciğer yetmezliği nedeniyle Çan ilçesi Seramik Mahallesi´ndeki evinde tedavi görüyordu.
Çan ilçesinde oğlu Sürekli Basın Kartı Sahibi Gazeteci Sabri Karakaya ile birlikte 1997-2003 yılları arasında 5 (Beş) yıl süreyle haftalık olarak yayımlanan ALTERNATİF Gazetesi´ni de çıkaran Şaban Karakaya´nın cenazesi 29 Nisan 2016 Cuma günü Seramik Mahallesi´ndeki Hacı Fatma Bodur Camisi´nde Cuma namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Çan Belediyesi Şehir Mezarlığı´nda toprağa verilecek.
Başta, değerli arkadaşımız Sürekli Basın Kartı Sahibi Gazeteci Sabri Karakaya olmak üzere, Karakaya ailesinin acısını paylaşıyor; 74 yaşında aramızdan ayrılan merhum Gazeteci Şaban Karakaya´ya Allah´tan rahmet diliyoruz.



YORUMLAR

  • 0 Yorum