Reklam

HOOKAH CTIY CAFE BİSTRO Çan´da Hizmete Başladı

HOOKAH CTIY CAFE BİSTRO Çan´da Hizmete Başladı
20 Ekim 2017 - 11:33

Çan´ın genç girişimcilerinden  sevilen işadamlarından Alper Arslan ve Mücahit Yasa ortaklığında  Çan´a kazandırdığı mekanın açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı,Çan Ak parti ilçe Başkanı Murat Okan , Çan MHP İlçe Başkanı Fevzi Karakaya, STK Oda Başkanları çok sayıda davetli katıldı. Çan Muhammet cami imamı Halit Aydın bu güzel mekan´ın hayırlı uğurlu olması bol kazanç getirme duası ardından,

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu ise  yaptığı konuşmada ‘´Hayırlı olsun bu mekanımız üniversiteli gençlerimizin artmasını istiyorsak  bu güzel mekanlar lazım tatbikî, üretimde lazım  dün akşam 100 gençle birlikteydik. Çan´ımızda gençlere  oturup rahatlıkla vakit geçirebileceği böyle güzel mekanlar lazım biraz sonra  hep beraber gezeceğiz bu işletmeci  arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, bu mekanlar şehrin vitrinidir. Rabbim bol kazançlar versin´´ dedi. Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu´ya işleme yöneticileri tarafından kendi adı yazılı nargile Marpuç´u hediye edildi. Program  çeşitli ikram ve hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum