Reklam

Meraklı Adımlar Çanakkale İkincisi

Meraklı Adımlar Çanakkale İkincisi
18 Şubat 2015 - 17:26

Bu yıl altıncısı düzenlenen Türkiye Çocuk Satranç Ligi, Çanakkale gruplarında mücadele eden Meraklı Adımlar Ejderler Takımı büyük bir başarıya imza attı. 34 Takımın mücadele ettiği gruplarda Ata Dündar-Mete Damar-Emre Kutal-Kutay Metin dörtlüsünden oluşan Meraklı Adımlar Ejderler  turnuvayı yenilgisiz tamamlamasına rağmen topladığı 10 puanla Sestos Grubu'nda Çanakkale Belediye A Takımı'nın ardından ikinci oldu ve Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

10-11 Ocak 2015 ve 14-15 Şubat 2015 tarihlerinde iki etap halinde gerçekleştirilen turnuvanın ardından Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nuammer USLU, İÇDAŞ Kulübü Başkanı Fuat Erkan TEKİN, İÇDAŞ Spor Kulübü Genel Sekreteri Selma TEKİN, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tevhit AYENGİN, bir çok kulüp ve okul takımı antrenörleri, veliler ve çok sayıda sporcunun katıldığı bir şenlik havasında gerçekleşen ödül töreninde kupa ve madalyalar sahiplerini buldu.

Takım antrenörü M.Özgür Çetin ile yaptığımız görüşmede Çetin “Biz bu takımı 2009'da kurduk. İlk iki yıl masadan çoğunlukla yenilgi ile ayrıldık. Ama ne çocuklarımız ne de biz pes ettik. Çalışmaya ve denemeye devam ettik ve bugünlere geldik. Şimdi sıra Türkiye finallerinde.” dedi.

Yine antrenörümüzden aldığımız bilgiye göre Türkiye Çocuk Satranç Ligi Çanakkale Etabından sonra mayıs ayı içerisinde Türkiye finalleri gerçekleştirilecek. Biz de Meraklı Adımlar Ejderleri'ni kutluyor şimdiden onlara Türkiye finallerinde başarılar diliyoruz.






YORUMLAR

  • 0 Yorum