Reklam

MHP Çan İlçe Teşkilatı Milletvekili Aday Adayını Tanıttı

MHP Çan İlçe Teşkilatı Milletvekili Aday Adayını Tanıttı
17 Eylül 2015 - 13:07

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen basın toplantısında milletvekili aday adayları tanıtılarak, birlik ve beraberlik mesajı verildi.

MHP İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya, MHP İlçe Başkanı Zeki Yılmaz, Mhp İl Encümeni Cahit Özer, MHP Milletvekili Aday Adayı Hatice Korkmaz, Mhp Eski İlçe Başkanı Selim Korkmaz, Belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Yılmaz, terör olaylarında şehitlere Allah´tan rahmet Türk milletine başsağlığı diledi. Yılmaz, bölgede yaşanan sıkıntılara değinerek, "1 Kasım´da ülkemiz genel seçime doğru ilerliyor. İnsanımız sokağa çıkamıyor. Bu bölgede askerimiz, polisimiz her an ölümle karşı karşıya burun buruna. Ona rağmen bir seçim olacak. Nasıl olacak nasıl orada sandık güvenliği olacak hepsi bir muamma. Ama biz yine bir parti olarak seçime hazırlanıyoruz. Bu vesile ile 1 Kasım´da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde partimizin Çan İlçe Teşkilatı olarak aday adaylarını halkımıza, Çan´ımıza kamuoyuna tanıtmak istedik” dedi.
Başkan Yılmaz´ın ardından kendisini tanıtan milletvekili aday adayı Hatice Korkmaz konuşmasında “Öncelikle saygı ve sevgiyle herkesi selamlıyorum. 46 yaşındayım, evliyim, 3 kızım var. Lise mezunuyum. 2011 yılında Ankara´da Genel Merkez´de siyaset okuluna gittim, diplomalı siyasetçiyim anlayacağınız. Aynı zamanda iş kadınıyım, 2,5 yıldır ticaretin içindeyim. Çevre yolunda un fabrikamız var. 2008 yılından bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´nin Kadınlar Genel Kolları üyesiyim. Şuanda başkan yardımcısı konumundayım. Amacımız iş hayatında kadınları çoğaltmak ve rol model olmak. Bir yerlere gelirsem siyasette de bu amacımızı uygulamak istiyorum. Şimdi de buradayım. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır derler, benim de arkamda eşim Selim Korkmaz var. Öncelikle ona ve beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Herkese selam ve saygılarımı sunuyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hepinize geldiğiniz ve beni dinlediğiniz için teşekkür ediyorum. Hayırlı akşamlar diliyorum.” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum