Reklam

MHP İl Başkanı Hakan Pınar´ın Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

MHP İl Başkanı Hakan Pınar´ın Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümü Mesajı
08 Nisan 2017 - 14:29

Devletimizin temel unsurlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız, kamu düzeninin temini, halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması, insan haklarının korunması, hukukun uygulanması görevlerini, büyük bir fedakarlıkla yerine getirmektedir.

Memnuniyetle ifade etmek isterim ki bugün Türkiye, Emniyet Teşkilatımızın üstün gayretleri ve gece gündüz demeden, canla başla gerçekleştirdiği çalışmaları sayesinde huzurlu ve güvenli bir ülkedir.

Polisimiz, terörle ve örgütlü suçlarla mücadelenin yanı sıra, suçun önlenmesi, olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasındaki dikkat çekici performansı ve başarılarıyla halkımızın güven ve desteğini kazanmıştır.Özellikle ,son yıllarda faili meçhul olaylarının kalmaması,Polis teşkilatımızın gurur kayanğı olmuştur.

Sürekli gelişme prensibiyle eğitime önem veren, her türlü suç ve suçlularla mücadele edebilmek için güvenlik sektöründeki yeni teknolojileri yakından takip eden Emniyet Teşkilatımız, sadece yurt içinde değil, yurt dışında da gurur verici başarılara imza atmaktadır.

Emniyet Teşkilatımızın, insan haklarına saygıyı, demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne bağlılığı benimseyen; güvenlik ve özgürlük arasındaki hassas dengeyi her şartta gözeten; halkın ihtiyaç ve taleplerini dikkate alan bir hizmet anlayışını daima ön planda tutacağına inanıyorum.İzmirde,eli kanlı katillerin yapacağı eylemi önceden sezerek,tek başına mücadele edip,şehit olan, Polis Fethi SEKİN gibi, canlarını ortaya koyan,polislerimizi asla unutmadık.Unutmayacağız.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için en değerli varlıkları olan canlarını feda etmekten kaçınmayan aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anar; halen görevi başında olan polislerimize, fedakârca yürüttükleri güvenlik hizmetinden dolayı teşekkür eder, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler dilerim.

YORUMLAR

  • 0 Yorum