Reklam

Mhp Kadın Kolları Tanıtıldı

Mhp Kadın Kolları Tanıtıldı
20 Mart 2013 - 22:14

Milliyetçi Hareket Partisi bu akşam saat 20.30'da İlçe Binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında yeni oluşturulan Milliyetçi Hareket Partisi Çan İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Yönetimi'ni tanıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi Çan İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı'na Zehra Tarhan, Başkan Yardımcılığı'na Nejla Başar, Sekreterliğe Gülcan Özdaş, Muhasipliğe Şükran Özen getirilirken Yönetim Kurulu Üyeleri ise Meryem Varlı, İnciser Biçer, Aysel Taşkın, Gamze Kalkan Tekin, Sadiye Yürük, Sebile Dönmez, Hacer Kayhan, Emine Turhan ve Tülay Papağan'dan oluştu.

“Yerel Seçimlerde Kendimize Güveniyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi Çan İlçe Başkanı Fikri Yılmaz tanıtımın ardından yaptığı basın açıklamasında “ Önümüzde yaklaşan bir yerel seçim var. Milliyetçi Hareket Partisi son kadın kolları yapılanmasıyla kendi iç dinamiklerindeki bütün yapılanmaları tamamlamıştır ve seçimlere hazırdır. Bu basın toplantısını bir seçim startı olarak kabul edebilirsiniz. Biz öncelikle aday adaylığı veya adaylık noktasıyla ilgilenmiyoruz. Biz ilçe teşkilatı olarak aday olacak arkadaşlara veya aday adayı olacak arkadaşlara bir altyapı hazırlamalıyız. Biz bunun çalışmalarına bugünden itibaren başlıyoruz. İnşallah hep beraber başaracağız.

“Biz Ne kimsenin Bize Geleceğine Ne De Kimsenin Bizden Gideceğine Göre Siyaset Yapmıyoruz.”

Özellikle Çan'da, diğer çevrelerde, diğer camialarda konuşulduğu gibi işte Milliyetçi Hareket Partisi şuraya angaje olsa veya Milliyetçi Hareket Partisi'ne şurası gelirse gibi söylentiler geziyor. Biz bundan rahatsızız.  Biz kendi çabalarımızın ve kendi emeklerimizin karşılığını almak üzere siyaset yapıyoruz. Yani kendi sermayemize göre planlarımızı yapıyoruz. Bunun Çan halkı tarafından bilinmesini özellikle istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi bütün kadrolarıyla kendine güveniyor ve kendine inanıyor. Bunu herkes böyle bilsin. Çalışmalara başladığımızda bu işe ne kadar inandığımızı, yerel yönetimleri almak için ne kadar önem verdiğimizi çalışmalarımızda zaten göreceksiniz. Şu anki mevcut Belediye'nin iktidardan olduğu zaman hizmetlerin yağmayacağını bu dört sene içerisinde gördüler. Bundan önceki yerel seçimlerde iktidar partisinden bir Belediye Başkanı olursa Çan hükümetin bütün imkanlarından yararlanacak, biz de böyle seyredecektik. Ama öyle değilmiş demek ki. Başbakanın Çan ziyaretinde de insanların gururları olmadığını ispatlar nitelikte bir miting havası oldu. Kendiler tabi öyle anlatmıyorlar ama biz kendimiz gördük. Ben şahsen Pazar günkü kalabalıktan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı olarak gayet memnundum. Biz kendimize inanıyoruz. Ben bunu yazmanızı özellikle rica ediyorum. Biz kendimize inanıyoruz, kendimize güveniyoruz, kadrolarımıza güveniyoruz. Çalışmalara başladığımızda da bunun böyle olduğunu göreceksiniz.” dedi.



YORUMLAR

  • 0 Yorum