Reklam

"MİLLETİMİZLE BİRLİKTE EN ÖN SAFTA DURARAK BU HAİN GİRİŞİME DUR DEDİK"

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın politikaları Genel başkanı Dr. Yeşim Karadağ 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

"MİLLETİMİZLE BİRLİKTE EN ÖN SAFTA DURARAK BU HAİN GİRİŞİME DUR DEDİK"
15 Temmuz 2024 - 12:50
Karadağ mesajında; “15 Temmuz 2016 Hain darbe girişiminin 8.yıl dönümünde yaşadıklarımız hala dün gibi aklımızda.
Bizler demokrasiden beslenen bireyler ve siyasiler olarak 15 Temmuz 2016 gecesi meydanlarda milletimizle birlikte en ön safta durarak bu hain girişime dur dedik.
Bugün; demokrasimize, milli iradeye ve ülkemizin geleceğine yönelik hain darbe girişiminin sekizinci yıl dönümünde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü anıyor, demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.
Bu anlamlı günde, milletimizin kahramanlık destanını ve demokrasiye olan inancını bir kez daha vurgulamak istiyoruz.
15 Temmuz 2016 gecesi, ülkemiz hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kalmış, ancak milletimizin azim ve kararlılığı sayesinde bu girişim bertaraf edilmiştir. O karanlık gece, milletimizin birlik ve beraberlik içinde demokrasiye sahip çıktığı canını hiçe sayarak vatanını savunduğu bir destana dönüşmüştür. Türk milleti, her türlü hain plana karşı duracağını ve demokrasiden asla ödün vermeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir.
Bugün, demokrasi ve özgürlük mücadelesinde şehit düşen kahramanlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Onların fedakarlıkları sayesinde, milletimiz bağımsızlık ve hürriyetini koruma kararlılığını bir kez daha kanıtlamıştır.
15 Temmuz'un yıldönümünde, bir kez daha demokrasiye olan inancımızı yineliyor, ülkemizin aydınlık yarınlarına olan umudumuzu pekiştiriyoruz.
Gelecek Partisi olarak, milletimizin her zaman yanında olacak, demokrasiyi ve milli birliği savunmaya devam edeceğiz.
Bu vesileyle, milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyor, demokrasi şehitlerimizi rahmetle anıyor ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Türkiye, her zaman olduğu gibi, birlik ve beraberlik içinde daha aydınlık yarınlara yürümeye devam edecektir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum