Reklam

Ne Sihirdir Ne Keramet El Çabukluğunda Marifet

Ne Sihirdir Ne Keramet El Çabukluğunda Marifet
22 Şubat 2015 - 15:47
Çan belediyesi düğün salonun da bugün saat 13.00'da gösteri yapan Carmen Sirki, izleyicileri büyüledi.
Gösteriyi izleyenler arasında Çan belediye başkanı Abdurrahman Kuzu, çocuklar ve çok sayıda Çan'lı vatandaş vardı.
Çan'a Gelen Carmen Sirki, Çan Belediye Düğün salonun da sergilediği şovlarıyla çocuklara ve ailelerine keyifli anlar yaşattı.  Kadrosunda Yetenek Sizsiniz yarışmasının finalistlerini de barındıran Carmen Sirki, yaptığı gösterilerle izleyenlerden bol bol alkış alırken, çoğu zaman izleyenleri hayrete düşürdü. Özellikle Sihirbaz gösterileri seyircileri şaşırtırken,  Robot  dansı en çok beğenilen gösteriydi. Gösteride ayrıca Jonglör, Akrobasi, Merdiven şovları yer aldı. Dev Piton Yılanı izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. Merdiven Şov izleyenlerden büyük alkış aldı.

Carmen Sirki'nin Kültürel Mirasın Korunmasında Ve Modern Sirk Sanatlarının Gelişmesinde Büyük Çalışma Sağlayıp Türkiye'de Modern Tiyatral Sirk Kültürünün Öncülüğünü Başlattığını İfade Eden Carmen Sirki Göstericileri;
"21. yüzyılın en büyük görsel sanat dallarından biri olan ve Avrupa'da da gittikçe yayılan modern sirk dediğimiz Tiyatral sirk, çağımız insanlarının ilgi göstereceği kültür ve sanat gibi birçok konsepti kapsamaktadır. Carmen Sirki, klasik sirk kültürünü değişik bir tarzda modern sirke dönüştürüp Türkiye'de gösteri sanatlarına değişik bir zenginlik katmıştır" dedi.






























YORUMLAR

  • 0 Yorum