Reklam

NURCAN BİNGÖL CHP ÇAN İLÇE KADIN KOLUNU ZİYARET ETTİ

NURCAN BİNGÖL CHP ÇAN İLÇE KADIN KOLUNU ZİYARET ETTİ
12 Mart 2016 - 07:18

Çanakkale CHP Kadın Kolları Başkanı Nurcan Bingöl 11 Mart Cuma günü saat 11.00´da parti binasında bayan parti üyelerini ziyaret etti.

Programa Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, CHP Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolu Başkanı Melek Gökduman ve Kadın Kolu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda ülke gündemindeki konular değerlendirildi.

Çanakkale CHP Kadın Kolları Başkanı Nurcan Bingöl yaptığı konuşmasında;

“Yeni göreve geldiğim için örgütlerimizle, kadın kollarımızla öncesinde bir tanışmak istiyorum, ziyaret etmek istiyorum. Ne gibi çalışmalar yapıyorlar, projeleri neler bunları bilmek istiyorum. Bütün ilçeleri böyle tamamladıktan sonra, ilçe kadın kolları başkanlarımla ortaklaşa bir toplantı yapmak istiyorum. Bilgi akışı yapalım birbirimizle, iletişimimiz olsun ilçelerin birbirleriyle haberi olsun. Yani Çan´da yapılmayan bir çalışma Gelibolu´da yapılıyordur ya da Biga´da yapılıyordur. Bu yüzden fikir alışverişi yapalım istiyorum. Ziyaret maksadım budur. Bu güzel ağırlama için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca çok memnun kaldım önceki kadın kolları başkanlarını da burada bir arada görmek beni çok mutlu etti. Bu güzel enerjiden mutlaka güzel işler çıkacaktır diye düşünüyorum. Ve buradan mutlu olarak ayrılıyorum. Teşekkür ederim” dedi.

CHP Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın yaptığı konuşmasında;

“Öncelikle İl Kadın Kollarımıza ve Vekilimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bizim önümüzdeki süreç sıkıntılı bir süreç. Şuan ki mevcut meclisin bir anayasa yapma yetkisi bulunmamakta. Zaten her şeyleri yasal değil ancak, şuanda ki mevcut çalışmalar da bir amaçsız ve neye hizmet ettiği çok belli değildir. Meclisimiz anayasaya bağlılık yemini ederek bu anayasanın çizdiği sınırlar çerçevesinde kanun yapma yetkisiyle seçilmiş, milletten bu yetkiyi almış ve bu şekilde millete vekil sıfatıyla temsil etmektedir. Oradaki milletvekillerinin şuanda ve oradaki milletvekillerinin oluşturduğu hükümetin şuanda yeni bir anayasa yapma yetkisi yoktur. Şuan ki mevcut meclisimiz kurucu meclis değildir. Tamamıyla bir algı operasyonuyla yönetiliyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bunun bilincindeyiz, farkındayız. Buna müsaade etmeyeceğiz. Kadınlarımızla, gençlik kollarımızla ve örgütümüzle var gücümüzle çalışacağız. Bu konuda halkımızı bilinçlendirmeye çalışacağız. Bu konuda çok sıkı bir şekilde çalışan kadın kollarımıza buradan çok teşekkür ediyorum. İl kadın kolumuza ve vekilimize bize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.





YORUMLAR

  • 0 Yorum