Reklam

"ÖMÜRSÜN DOKTOR" KIRDI GEÇİRDİ!

"ÖMÜRSÜN DOKTOR" KIRDI GEÇİRDİ!
09 Mart 2017 - 11:10

8 Mart Çarşamba günü saat 20.00´da Çan Nadir Pazarbaşı Düğün Salonu ve Etkinlik Merkezinde “Ömüsün Doktor” adlı tiyatro oyununa CHP Çan İlçe Başkanı Av. Ümran Aydın, İlçe Yönetimi, CHP Çan İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Gökduman ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kepez Belediyesi ve Büyülü Sahne işbirliği ile kurulan Kepez Kent Tiyatrosu´nun sahnelediği “Ömürsün Doktor” adlı tiyatro oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu.

Ünlü yazar Anton Çehov´un yaşadıklarını ve öykülerini seyirci ile paylaşan, renkli karakterler eşliğinde müzikle komedinin harmanlandığı “Ömürsün Doktor” isimli tiyatro oyunu Çan Nadir Pazarbaşı Düğün Salonu ev Etkinlik Merkezinde Çan Halkı ile buluştu.

Prodüksiyonunu Sercan Şahinkaya´nın üstlendiği, dekor ve kostümü Sedanur Özgün´ün tasarladığı oyunda, Doğan Bekdoğdu, Dilan Bergil, Gürkan Kaba, Murat Kural, Cem Burçin Bengisu, Can Çelik, Sıla Demircan ve Cüneyt Yeşildere Anton Çehov´un öykülerine hayat verdi. 
Yaklaşık iki saat süren oyun sonunda, CHP Çan İlçe Örgütü Başkanı Av. Ümran Aydın oyuncuları tebrik ederek, kendilerine buket çiçek takdim etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum