Reklam

SSM HÜYAP AÇILDI

Çanakkale'nin prestijli projelerine imza atan SSM Hüyap İnşaat ve Gayrimenkul ofisi açılışı yapıldı.

21 Eylül 2024 - 12:02
Açılışa CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, inşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileriyle davetliler katıldı. Açılışta bir konuşma yapan SSM HÜYAP Ortaklarından Musa Etiz" Bu gün burada bizlerle olan tüm dostlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. HÜYAP Towes gibi birçok prestijli projeye imza atmanın gururu ile ofis açılışımızı yapıyoruz. İnanıyoruz ki birçok büyük projeye hep birlikte imza atacağız, katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

"ÇANAKKALE'YE BİR ARTI DAHA"
Açılışta bir konuşma yapan Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek ise; "Burada olmak ve böylesi güzel projelere imza atan bir yapının açılışında bulunmak beni mutlu ediyor. SSM HÜYAP yaptığı işlerle kendinden bahsettiren köklü bir firma. Çanakkale'mize kattı artılara bir yenisini ekleyeceğinden hiç şüphem yok. Ben bu şirketin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

"ÇOK DAHA BAŞARILI İŞLERE İMZA ATACAKLARINA İNANIYORUM" 
CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan ise yaptığı konuşmada; "Kutluay ailesinin bendeki yeri çok farklıdır. Babadan, aileden dost bir ailenin açılışında olmak da ayrı bir keyif verici. Ben inanıyorum ki bu güne kadar yaptıkları projelerin üzerine katarak daha başarılı işler yapacaklar. SSM HÜYAP hem Kutluay ailesine hem de Çanakkale'mize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek davetlilere SSM HÜYAP tanıtıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum