Reklam

TİCARET BORSASI ÇALIŞAN GAZETECİLERİ BU YIL DA UNUTMADI

’10 Ocak Çalışan Gazeteciler’ günü sebebiyle bu yılda Çanakkale Ticeret Borsası basın mensuplarını unutmayarak bir etkinlik gerçekleştirdi.

10 Ocak 2022 - 17:15
Gerçekleştirilen etkinlikte Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim  Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal, konuşmasında gazetecilerin düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkin temsilcileri olduğunu ifade ederken geçmiş yıllarda kaybedilen gazetecileri de anarak “Geçmiş yıllarda kaybettiğimiz duayen gazeteciler başta olmak üzere;  basın sektörünün muhabirlik gazetecilik yapmış olan tüm büyüklerimizi tekrar Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Konuşmasının devamında gazetecilerin öneminden bahseden Uysal “Bu sektöre bugün omuz veren, emek veren ve her sabah gazeteleri, haberleri masamızın üstüne getiren değerli gazeteci dostlarımızı çalışan gazeteciler gününü tebrik ediyor ve çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğunu da belirten Uysal “Biz sıcak evlerimizde uyurken siz zaman zaman tehlikelere göğüs gererek birçok yerde oluşan haberleri bizlere kadar iletiyorsunuz” dedi.  Pasta kesimi gerçekleştirildikten sonra hediyeler basın mensuplarına takdim edildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum