Reklam

Topluluk Tanıtım Günleri

Topluluk Tanıtım Günleri
02 Ekim 2013 - 17:01

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından Terzioğlu Yerleşkesi Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi binası içinde yapılan topluluk tanıtım günlerinde öğrenciler, Genç Girişimciler Topluluğu standına yoğun ilgi gösterdi.
Öğrenciler tarafından ziyaret edilen Genç Girişimciler Topluluğu standında, topluluk yöneticileri, topluluk hakkında öğrencilere bilgiler aktardı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Genç Girişimciler Topluluğu Genel Başkanı Mustafa Alptuğ Akkoca, “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin her fakültesinde, her yüksekokulunda ve her meslek yüksekokulunda başkanlıkları ve yönetimi bulunan ve altı  yıldır öğrenci arkadaşlarımızın gelişimine katkı sunan Genç Girişimciler Topluluğu olarak öğrenci arkadaşlarımızın geleceğe daha nitelikli daha donanımlı hazırlanmasını arzu ettiğimiz için onların gelişimlerine yönelik etkinlikler yapıyoruz. Standımızda üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrenci arkadaşlarımıza topluluğumuzu ve yaptığımız çalışmaları anlattık”dedi.
Genç Girişimciler Topluluğu Akademik Danışmanı Öğretim Elemanı Hikmet Yurteri ise, topluluğa öğrencilerin çok yoğun ilgi göstermesinin sevindirici bir gelişme olduğunu belirterek, “Üniversitemizi yeni kazanan öğrencilerimizin Genç Girişimciler Topluluğuna yoğun ilgi göstermesinin temel sebeplerinden bir tanesi, genç girişimciler topluluğunun, öğrencilerimizin gelişimlerine yönelik doğru ve etkin çalışmalar yapmasından kaynaklandığıdır. Topluluğa katılan her yeni öğrenci hızlı bir şekilde kendini geliştirmekte, geniş vizyon kazanmakta ve hayatın ciddiyetinin farkına varmaktadır. Biliyoruz ki üniversite yaşamı kişilere sadece meslek kazandırmaz. Üniversiteler aynı zamanda insana geniş vizyon kazandırır, kişilik kazandırır. Bizler topluluk üyelerimizin mezun olduktan sonra sudan çıkmış balık olmasını arzu etmiyoruz. Üniversite yaşamını sadece ders okul arasında geçirmelerini de arzu etmiyoruz. Ya da sadece eğlenmek olarak ta görsünler istemiyoruz. Her üyemizin derslerinde başarılı olmasını, sosyal yaşamda etkin ve aktif olmasını, nitelikli ve donanımlı bir şekilde üniversiteden mezun olup, fark edilen, fark yaratan, iş kuran, çabucak iş bulan, ülkesine, milletine yararlı işler yapan kişiler olmasını arzu ediyoruz” dedi.


 


YORUMLAR

  • 0 Yorum