Reklam

VALİ AKTAŞ'IN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

VALİ AKTAŞ'IN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI
15 Mart 2021 - 11:51
Ülkemizde modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen 14 Mart sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı olarak kutlanmaktadır.
Büyük bir fedakârlıkla toplumun sağlığı için canla başla çalışan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız sağlıklı bir toplumun oluşturulmasında büyük ve ağır sorumluluklar taşımaktadırlar.
İçinden geçtiğimiz zorlu pandemi sürecinde insanları sağlığına kavuşturmak için zorlu koşullarda çalışan ve hakkını ödeyemeyeceğimiz hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın şiddetten uzak, güvenli koşullarda çalışmalarını sağlamak hepimizin ortak görevidir.
Teknolojik ve bilimsel gelişmelerin büyük bir hız kazandığı dünyamızda, sağlık ve tıp alanında kaydedilen ilerlemeler ve bu ilerlemelere Türk Bilim İnsanlarının sağladığı katkı bize büyük bir onur ve gurur yaşatmaktadır. 
Bu duygu ve düşüncelerle, insanların yardıma muhtaç olduğu, kendini çaresiz hissettiği zamanlarda imdadımıza koşan, canımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz, tüm zorluklara rağmen görevlerini fedakârca yerine getiren sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum