Reklam

VALİ TORAMAN'DAN ÇAN'A ZİYARET

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman Çan’da bir dizi ziyarette bulundu.

VALİ TORAMAN'DAN ÇAN'A ZİYARET
11 Eylül 2024 - 12:34
Vali Doç. Dr. Ömer Toraman, ilk olarak Çan Kaymakamlığını ziyaret etti. Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu ve daire müdürleri tarafından karşılanan Vali Doç. Dr. Ömer Toraman, Kaymakam Nebioğlu ve daire müdürleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar, ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Vali Doç. Dr. Ömer Toraman’a bilgi verdi.
Kaymakamlıktan sonra Çan Belediyesi’ni de ziyaret eden Vali Doç. Dr. Ömer Toraman, burada Çan Belediye Başkanı Harun Arslan ve Belediye Birim Müdürleri tarafından karşılandı.
Belediyenin önünde yapılan karşılamanın ardından makama geçildi. Belediye hizmetleri hakkında bilgiler aktaran Belediye Başkanı Arslan, tüm bunların yanı sıra Çan hakkında genel bilgiler de verdi. Belediye Başkanı Arslan, Vali Toraman’a yapmış oldukları ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getirdi. Nazik ziyaretleri için Vali Doç. Dr. Ömer Toraman ve İlçe Kaymakamımız Dr. Emre Nebioğlu'na teşekkür etti.
Vali Doç. Dr. Ömer Toraman, daha sonra Çan Adliyesi’nde Cumhuriyet Savcısı Aylin Sarıkaya, cumhuriyet savcıları ve hakimleri ziyaret etti.
Şehit Uzman Çavuş Yasin Bayraktar’ın annesi Hülya Bayraktar, babası Mustafa Bayraktar ve kardeşi Furkan Bayraktar'ı ziyaret eden Vali Toraman, şehidimizin ailesi ile bir süre sohbet ettikten sonra tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andılar.
Çan’a bağlı Bahadırlı Köyü’nde bulunan İnkaya Mağarası arkeolojik kazı alanında incelemelerde bulunan Vali Toraman, kazı başkanı Prof. Dr. İsmail Özer'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Toraman, Kale Grubu’nun kurucusu merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur'un annesi merhum Hacı Fatma Bodur anısına düzenlenen hayır programına da katıldı.
Ziyaretlerde Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman'a, Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu eşlik etti.

Kaynak: Çan’ın Sesi
 

2024/09/1726045290_1.jpg

 

2024/09/1726045290_2.jpg

 

2024/09/1726045290_3.jpg

 

2024/09/1726045290_4.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum