Reklam

YENİLİKÇİ ADIMLAR ÇALIŞTAYIN İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin yeniden canlandırılması, eksiklerinin giderilmesi, akademik kadronun ve öğrencilerin Biga’ya uyum sağlayabilmesi ve Biga’nın üniversiteden, üniversite yönetiminin Biga’dan beklentilerinin konuşulduğu ‘Ortak Vizyon Arayışı: Üniversite – Kent İşbirliğinde Yenilikçi Adımlar’ başlıklı çalıştayın ilki tamamlandı.

YENİLİKÇİ ADIMLAR ÇALIŞTAYIN İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
10 Ağustos 2024 - 12:49
Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan’ın ev sahipliğinde, Doç. Dr. Erdal Aydın’ın moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıya Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı ve ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Biga Belediye Başkanı Alper Şen, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Gümüşçay Belediye Başkanı Hasan Kırım, İlçe Milli Eğitim müdürümüz Erkan Bilen, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda başkanları, sanayici temsilcileri ve esnaflar katıldı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada; “Verimli bir çalıştaya evsahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Somut sonuçlarıyla çözüm odaklı gerçekleşen toplantımızın Bigamıza ve üniversitemize katkı sağlayacağına olan inancımızla çalışacağız. Çalıştayımızın ikincisini de en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Çalıştayımızın sonuç bildirgesini basın mensuplarımızla ve tüm Biga kamuoyuyla en kısa zamanda paylaşacağız. Geleceğimizin sağlam temellerle inşa edilebilmesi, eğitim ve öğretimimizdeki kaliteyle doğru orantılıdır. Bu anlayışla üniversitemiz ve eğitimimiz en öncelikli konularımız arasında olmaya devam edecek.”ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası

YORUMLAR

  • 0 Yorum